Over Waarborg Vastgoed

Waarborg Vastgoed is huisvester van organisaties die het verschil maken in hun branche of in de maatschappij. Een vastgoedpartner van succesvolle ondernemers die verder kijken, anders denken en innovatieve ideeën werkelijkheid maken. Hoogwaardige kantoor-, winkel- en bedrijfspanden in combinatie met deskundige zorg en aandacht van ons team maken Waarborg tot een facilitator van groei, innovatie en ondernemerschap.

Onze naam

De naam Waarborg Vastgoed refereert aan de Groninger Borgen; de eerste stenen huizen in het Groninger land, die beschermden tegen wind, water en indringers. Een veilig heenkomen voor bewoners.

De stenen huizen waren en zijn nog altijd beeldbepalende monumenten. Gebouwen die alle tijden doorstaan, voor de lange termijn zijn gebouwd en goed passen in hun omgeving. Kenmerken die ook toe te schrijven zijn aan de panden van Waarborg Vastgoed.

Allersmaborg

De Allersmaborg in Ezinge is één van die Groninger borgen.
Allersmaborg-Beijk

Prettig werken

Waarborg is de vastgoedpartner die met je meedenkt, meegroeit en zich moeiteloos aanpast aan jouw veranderende huisvestingsbehoefte. Ons team begrijpt dat je niet alleen naar je werk gaat om te werken, maar juist en ook om impact te hebben op de wereld om je heen. Daarom creëren we werkomgevingen die inspireren en waar ideeën werkelijkheid kunnen worden. Dat doen we door niet simpelweg een bedrijfsruimte te bieden, maar bewoners te ondersteunen met een modulair pakket van huisvesten, faciliteren en investeren.

Onze organisatie

Het hoogwaardig portefeuille van Waarborg bestaat uit ruim 50 objecten, is verspreid over Noordoost Nederland en huisvest ruim 300 organisaties. Ons team bestaat uit een driekoppige directie, vastgoedmanagers, facilitair managers, financieel specialisten, marketing- en communicatielieden en administratieve wonderen. Daarnaast hebben we een groot en gevarieerd serviceteam met vaklieden die (periodiek) onderhoud uitvoeren in, om en aan de vastgoedobjecten.