Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://waarborgvastgoed.nl
onze trots
Parels
Van rijksmonument tot ultramoderne lounge: onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. Soms door een markante bouwstijl, een fenomenale locatie, een rijke historie óf dat allemaal tegelijkertijd. Waarborg geeft je graag een extra inkijkje in deze bijzondere panden. Dít zijn onze parels.
Onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. We laten je graag zien waarom. Dít zijn onze parels.
  • Direct naast station Groningen
  • All-in wooncomplex voor internationale studenten
  • 1.840 m2 sportfaciliteiten
Frascati

Wonen middenin de stad, direct naast het Centraal Station en mét uitzicht op het Groninger Museum? Dat is sinds medio 2015 mogelijk voor internationale studenten in Frascati.

Ruimte genoeg!

Aan het Stationsplein 7-9 ontwikkelde Waarborg Vastgoed in korte tijd een warm thuis voor internationale studenten: Frascati. Geen nieuwbouw, maar juist functionele, duurzame renovatie van bestaande bouw. Als basis diende de voormalige kantorenvleugel van KPN. Met een frisse inslag ontstond een all-in wooncomplex met 24 studentenunits die plek bieden aan in totaal 236 studentenkamers (variërend van 15 tot 31 m2).

Goed vertoeven

Gemeenschappelijke ruimten als keuken, woonkamer en badkamer ogen modern door de ruimtelijke en functionele inrichting. En: ook aan beweging hoeft het de jonge studenten niet te ontbreken: op de begane grond is 1.840m2 aan moderne sportfaciliteiten van de ACLO te vinden.

Meer weten?

Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.