Duurzaamheid & MVO

Als vastgoedpartner van vooruitstrevende organisaties heeft Waarborg een grote verantwoordelijkheid richting de omgeving waarin we actief zijn. Die verantwoordelijkheid voelen we als geen ander. Door de jaren heen hebben we ons dan ook ontwikkeld met het grootste respect voor de regio waarin we actief zijn en de mensen die er werken en wonen.

Elektrische laadpaal

Elektrische rijders kunnen hun voertuig opladen bij onder andere Nijlicht.

Duurzaam huisvesten

Van het verduurzamen van oudere gebouwen tot het ontwikkelen van duurzame vastgoedobjecten: duurzaam huisvesten is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarbij zijn we niet vies van innovatieve, vooroplopende initiatieven en concepten op het gebied van duurzaamheid. In de panden komt de duurzame benadering onder andere tot uiting in de producten van Cradle to Cradle, een concept waarbij gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig worden ingezet in een ander product. Ook zijn steeds meer parkeerplaatsen voorzien van laadpalen en zoeken we naar duurzame oplossingen voor energie- en waterverbruik.

Ecoilet

Het duurzame Ecoilet in onze panden levert in verhouding tot traditionele toiletruimten waterbesparing en minder zeepverbruik, afval en CO2-uitstoot op.

Duurzaam investeren

Naast een duurzame huisvestingsbenadering, is duurzaamheid ook verweven met de investeringen die we doen. Duurzaam investeren betekent dat we investeren in vastgoedobjecten die alle tijden doorstaan en voor de lange termijn zijn gebouwd. Bovendien kijk we kritisch en strategisch naar de functie van onze vastgoedinvesteringen. De ontwikkelaars van Waarborg Vastgoed onderzoeken altijd of en hoe eenvoudig een object is te transformeren naar een andere functie, mocht dit in een andere tijdsgeest wenselijk zijn.

Duurzame relaties

Duurzame relaties bouw je door te luisteren naar, te investeren in en je uiterste best te doen voor mensen in je omgeving. Waarborg Vastgoed investeert in duurzame relaties met bewoners, investeerders en medewerkers. Ook vinden we de relaties met de mensen die in de omgeving van onze vastgoedobjecten wonen en/of werken van groot belang. Door te luisteren naar de wensen van alle betrokken partijen streven we naar duurzame relaties met de mensen om ons heen.