Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://waarborgvastgoed.nl
durven doen
Ontwikkeling
De toekomst is verweven met de keuzes die we nú maken. Onze ontwikkelaars denken altijd door: kan een gebouw een woon- & werkfunctie bekleden? En hoe kunnen we met het oog op ons milieu zo slim mogelijk (ver)bouwen?
De toekomst is verweven met de keuzes die we nú maken. Je leest hier alles over onze projecten.
  • 75 luxe appartementen
  • 4 penthouses
  • Nog 400m2 kantoorruimte vrij!
Powerhouse Helperpark

Een nieuw pand met een ongekend krachtig karakter. Powerhouse Helperpark is één van de meest grootschalige project van Waarborg Vastgoed (oplevering begin 2020). Onze ambitie? Een multifunctioneel object voor werken, wonen én plezier, gebouwd met de laatste kennis op het gebied van duurzaam ontwikkelen. Een uniek pand, vlakbij de Groningse binnenstad, op een bruisende plek, dichtbij de natuur!

Luxe kantoorruimte

Op de begane grond van Powerhouse heeft Waarborg Vastgoed ruim 1.450 m2 kantoorruimte gerealiseerd. Het pand is hiermee een geweldige aanvulling op het naastgelegen media- en ICT-hart van Groningen: de Mediacentrale.

Werken in het Powerhouse

Waarborg Vastgoed geeft je graag de ruimte om te ondernemen, te pionieren en te groeien. Bij ons bepaal jij zelf de ruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde diensten. Neem contact op met projectontwikkelaar Peter Liewes voor de mogelijkheden.

Hoogwaardige appartementen

Waarborg heeft met de bouw van Powerhouse Helperpark 70 hoogwaardige en moderne huur- en koopappartementen gerealiseerd (waarvan vier penthouses). De appartementen variëren van 70 m2 tot 165 m2, zijn luxe afgewerkt en beschikken over één tot drie slaapkamers. Onder het pand is tevens een ruime parkeergarage met fietsenstalling gerealiseerd.