Gegevens

GebouwDr. Stolteweg
StraatDokter Stolteweg 52-58
Postcode8025 AX
PlaatsZwolle
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Dokter Stolteweg 52-58
Dichtbij het Isala Ziekenhuis, aan de Oostkant van Zwolle, staat een vrijstaand kantoorgebouw met de naam “Einstein”. Het pand, dat in 1988 is gebouwd, is gesitueerd op een kavel van circa 1.911 m2 en heeft een vrij verhuurbaar oppervlak van circa 2.370 m2. Die oppervlakte is verdeeld over vier bouwlagen met op de vijfde bouwlaag een technische ruimte.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Oosterenk en heeft 45 eigen parkeerplaatsen. De locatie is perfect bereikbaar, vanwege de optimale ligging aan de ringweg Ceintuurbaan en de A28. Bovendien is het kantoorgebouw aan de Dr. Stolteweg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Omgeving Dr. Stolteweg
Het bedrijventerrrein Oosterenk is gelegen in het oosten van Zwolle. Met een centrale ligging in Nederland en een grote regionale aantrekkingskracht is Zwolle een zeer aantrekkelijke vestigingsstad voor bedrijven. Het is dan ook niet voor niets dat grote distributiecentra, zoals bijvoorbeeld Albert Heijn en Wehkamp, gevestigd zijn in de Overijsselse hoofdstad. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen5
LiggingOosterenk I, nabij Isala (Sofia) Ziekenhuis
Aantal huurders2
Aantal parkeerplaatsen45
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingOosterenk I, nabij Isala (Sofia) Ziekenhuis
UitvalswegenN35 (Ceintuurbaan) en de A28
Centrum4,3
Station3,6

Bewoners