Gegevens

GebouwPaxtonstraat
StraatPaxtonstraat 13-15
Postcode8013 RP
PlaatsZwolle
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Website

Omschrijving

Paxtonstraat 13-15, Zwole
2.692 m2 bruto vloeroppervlak, gesitueerd op een kavel van circa 4.938 m2, waarvan een gedeelte buitenopslag; het bedrijfsgebouw aan de Paxtonstraat in Zwolle is een riant pand dat voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. Met een groot kantoor en een zeer riante bedrijfshal is het een perfect pand voor groothandels of productiebedrijven.

Hoewel het bedrijfsgebouw oorspronkelijk uit vier bedrijfsunits bestond, is het pand op aanvraag van de huidige bewoner Raab Karcher verbouwd tot één kantoorgebouw. Het grote voordeel van het huren van panden bij een organisatie als een Waarborg is dat eventuele wensen zonder moeite worden gerealiseerd. U beslist, wij faciliteren. Wil de volgende bewoner het gebouw weer verdelen in meerdere afzonderlijke bedrijfsunits? Geen enkel probleem!

De constructie van de bedrijfshal van circa 2.000 m2 bestaat uit een betonnen plaat met daarop een stalen frame, voorzien van geïsoleerde beplating. Het kantoor van ruim 600 m2 is opgetrokken uit metselwerk met houten kozijnen. Met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein is het pand aan de Paxtonstraat een zeer aantrekkelijk en populair bedrijfsgebouw.

Omgeving Paxtonstraat 13-15
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein De Marslanden, het grootste bedrijventerrein van Zwolle dat ten zuidoosten van het centrum van Zwolle ligt. Een terrein gelegen langs het Almelose kanaal, dat zeer goed is te bereiken vanaf de A28 en de Ceintuurbaan. Dé ideale plek voor bedrijven die goed bereikbaar willen zijn centraal in het land. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
LiggingBedrijventerrein Marslanden
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen25
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingBedrijventerrein Marslanden
UitvalswegenN35 (Ceintuurbaan) en de A28
Centrum7,2
Station6,5

Bewoners