Gegevens

GebouwSpoorbaan 2
StraatSpoorbaan 2
Postcode9901 DD
PlaatsAppingedam
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Spoorbaan 2
Aan de doorgaande weg van Groningen naar Delfzijl staat een modern en luxueus kantoorpand aan Spoorbaan 2 in Appingedam. Het geheel is ruim opgezet op een ruime kavel. Het eigentijdse kantoorgebouw, dat multifunctioneel is in te delen, heeft een bruto verhuurbaar oppervlak van 1.145 m2. Het pand heeft betonvloeren, is opgetrokken uit metselwerk en heeft houten kozijnen. Het platte dak van het pand is gedekt met bitumen.

Spoorbaan 2 is gelegen op een geweldig locatie, doordat het zeer goed zichtbaar én bereikbaar is vanaf de N360. Bovendien ligt het NS-station van Appingedam op steenworpafstand, waardoor de locatie ook goed te bereiken is met het openbaar vervoer. 

De huidige bewoner van Spoorbaan 2 is Flanderijn & Bouwman Gerechtsdeurwaarders. In het naastgelegen pand zijn bedrijven Mondzorgcentrum Spoorbaan, Stichting Stut-en-Steun, Accon AVM, dit-Werkt.nl en Staal & Van Haarst Advocaten gevestigd. 

Omgeving Spoorbaan 2
Het stadje Appingedam heeft een gunstige ligging ten opzichte van het havengebied in Delfzijl alsook ten opzichte van de stad Groningen. Het kantoorpand Spoorbaan 2 bevindt zich aan de doorgaande weg die deze twee historische steden met elkaar verbindt. Het winkelaanbod, de recreatiemogelijkheden, de wegverbindingen en het openbaar vervoer maken Appingedam tot het toeristische centrum van het noordoosten van de provincie Groningen. 

Bovendien staat Appingedam niet stil: de stad heeft zich ontwikkeld tot regionaal verzorgingscentrum, zowel in bestuurlijk opzicht als op het gebied van het onderwijs en de winkelvoorzieningen. Dat maakt Appingedam tot een interessante vestigingsplaats voor bedrijven.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen3
LiggingSpoorbaan
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen30
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingSpoorbaan
UitvalswegenN360
Centrum1,8
Station100m

Bewoners