Gegevens

GebouwPapierbaan
StraatPapierbaan 53
Postcode9672 BG
PlaatsWinschoten
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Website

Omschrijving

Papierbaan 53
Gelegen op bedrijventerrein Reiderland in Winschoten ligt een riant bedrijfsgebouw met een bruto vloeroppervlak van circa 512 m2 op een kavel van circa 1.732m2. Dit bedrijventerrein aan de oostkant van Winschoten is goed bereikbaar vanwege de nabij gelegen ringweg en de A7 en de aanwezigheid van een spoorlijn. Winschoten ligt bovendien vlakbij de grens met Duitsland.

Het bedrijfsgebouw, dat wordt gehuurd door Asser Glas en Verfhandel, is voor driekwart ingericht als magazijn-/verkoopruimte en heeft een vrije hoogte van 4,85 m. Een kwart van het gebouw is in gebruik als kantoor en kleurmakerij. Dit gedeelte beschikt eveneens over een pantry.Het gebouw is geschikt voor uiteenlopende doeleinden, doordat het gemakkelijk aangepast kan worden.

Omgeving Papierbaan, Winschoten
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Reiderland, dat bestaat uit bedrijfs- en kantoorobjecten waar wonen en werken worden gecombineerd. In de tweede helft van de 20e eeuw is dit bedrijventerrein tot ontwikkeling gekomen. Bovendien is de A7 langs het Winschoterdiep aangelegd als grote doorgaande route en de oostelijke rondweg als doorgaande verbinding richting de Pekela’s. Naast Asser Glas en Verfhandel zijn aan de Papierbaan onder andere een tankstation, autobedrijven, een vestiging van Formido en van Lamico gevestigd.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
LiggingBedrijventerrein Reiderland
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen20
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingBedrijventerrein Reiderland
UitvalswegenA7
Centrum2,3
Station2,1

Bewoners