Gegevens

GebouwDopplerlaan
StraatDopplerlaan 6
Postcode9207 HC
PlaatsDrachten
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Website

Omschrijving

Dopplerlaan 6
Op bedrijventerrein Azeven in Drachten staat dit prachtige, ruim opgezette, multifunctionele bedrijfsgebouw  van 1.500 m2. Het kantoorgedeelte omvat circa 620 m2 en de kavel waarop het pand is gebouwd heeft een oppervlak van maar liefst 5.000 m2.

Zoals benoemd bestaat het pand uit zowel een kantoorgedeelte als een bedrijfshal. De bedrijfshal heeft een hoogte van zes meter en is voorzien van een staalvezel betonvloer met een maximale wiellast van 60 KN. De wanden zijn van hoogwaardig geïsoleerde stalen sandwichpanelen.

Het pand is ideaal  voor bouw-, opslag- en transportbedrijven, vanwege de vele mogelijkheden. De huidige bewoner van Dopplerlaan 6 is Wits Noord B.V., een bedrijf dat is gespecialiseerd in schilderwerk en vastgoedonderhoud in het algemeen. Dopplerlaan 6 is zeer goed bereikbaar vanaf zowel de N381 als de A7.

Omgeving Dopplerlaan
Economisch gezien is Drachten de tweede stad van Friesland op het gebied van oppervlakte, inwoners en economie. Het pand aan de Dopplerlaan is gelegen op een zichtbare en goed bereikbare locatie op het nieuwe bedrijventerrein bij Drachten. Een bedrijventerrein dat nog steeds in ontwikkeling is en dat de toepasselijke naam Azeven heeft gekregen. Drachten is voor zowel Friesland als voor de rest van het noorden een centraal punt, omdat de snelweg A7 de stad verbindt met de A7 (Amsterdam, Groningen), de N31 (Leeuwarden, Harlingen) en de N381 (Emmen, Drachten). 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
LiggingBedrijventerrein Azeven
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen20
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingBedrijventerrein Azeven
UitvalswegenN381 en de A7
Centrum5,8
Station5,8

Bewoners