Te koop
Compleet te huur

Gegevens

GebouwEiffel
StraatEiffelstraat 2
Postcode8013 RT
PlaatsZwolle
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Eiffel
Op een kadastraal perceel van 6.067 m2 is multifunctioneel bedrijfsgebouw De Eiffel gebouwd. Een pand met geweldige mogelijkheden, gelegen op bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. Het bedrijfsgebouw heeft zowel een opslag- en productieruimte, als ook een bedrijfs- en kantoorruimte en is voorzien van een achttal laad- en losplaatsen met overheaddeuren, twee loading docks en een afgeschermd parkeerterrein voor 31 auto’s.

Omgeving Eiffelstraat 2
Bedrijventerrein Marslanden ligt aan de zuidoostzijde van Zwolle en is goed bereikbaar vanaf de provinciale weg N337. Ook de A28, die op ongeveer een kwartier rijafstand ligt, is goed te bereiken via deze N337. Het gebouw de Eiffel ligt op de hoek van de Baileystraat en de Eiffelstraat. Aan de overkant van het pand ligt een natuurgebied dat niet bebouwd wordt. Dat maakt van de Eiffel pand met veel mogelijkheden gesitueerd op een geweldige locatie. 

Met een centrale ligging in Nederland en een grote regionale aantrekkingskracht is Zwolle een zeer aantrekkelijke vestigingsstad voor bedrijven.  Het is dan ook niet voor niets dat grote distributiecentra, zoals bijvoorbeeld Albert Heijn en Wehkamp, gevestigd zijn in de Overijsselse hoofdstad. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
LiggingMarslanden
Aantal parkeerplaatsen31
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingMarslanden
UitvalswegenSnelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Centrum4.7 km
Station5.4 km

Bewoners