Gegevens

GebouwZeppelinstraat
StraatZeppelinstraat 8
Postcode7903 BP
PlaatsHoogeveen
Hoofdbestemmingcombinatie
Website

Omschrijving

Zeppelinstraat 8
Aan de noordoostzijde van Hoogeveen, op bedrijventerrein de Wieken, staat dit multifunctionele bedrijfsgebouw van 5.952 m2. Het riante pand heeft naast een kantoorruimte en een bedrijfs- en productieruimte eveneens een showroom en opslag.  

Het pand is op vele manier te betreden, dankzij het twintigtal overhead deuren die in het gebouw aanwezig zijn. Al deze overhead deuren zijn toegankelijk via het parkeer- en logistiekterrein dat rondom het pand is gelegen. Het bedrijfsgebouw aan de Zeppelinstraat in Hoogeveen is opgetrokken uit moderne materialen. Aan de voorzijde van het gebouw is het kantoorgedeelte gesitueerd, dat is opgetrokken uit betonelementen en een glazen entree. Tussen het bedrijf- en kantoorgedeelte bevindt zich de showroom. Daarnaast heeft de bedrijfsruimte een vrije hoogte van 8 meter waarin meerdere grote kraanbanen zijn bevestigd

Omgeving De Wieken, Hoogeveen
Het pand aan de Zeppelinstraat is gelegen op bedrijventerrein de Wieken in Hoogeveen, direct aan de snelwegen A28 en A37. Bedrijventerrein De Wieken is de op een na grootste werkplaats van Noord Nederland. Het bedrijventerrein is meer dan 400 hectare groot en huisvest ruim 700 bedrijven met 12.000 arbeidsplaatsen. Een unieke en zeer centraal gelegen locatie!

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen8
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

Bewoners