Gegevens

GebouwMesschenveld
StraatPortugallaan 4
Postcode9403 DS
PlaatsAssen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Messchenveld
Op een zeer centrale locatie, op steenworp van de A28, staat een bijzonder en markant bedrijfsgebouw op bedrijven- / kantorenpark Messchenveld in Assen. Het kadastrale perceel omvat maar liefst 6.067 m2 waarop Axes Architecten een gebouw heeft ontworpen dat bestaat uit een opslag, kantoorruimte én een showroom.

Het pand heeft een luxe uitstraling en is opgetrokken uit moderne  materialen, conform de wens van de huidige bewoner van het pand, Raab Karcher. Naast de twintig parkeerplaatsen is het gebouw eveneens voorzien van een laad- en losruimte met dubbele facing.

Omgeving Messchenveld, Assen
Bedrijvenpark Messchenveld vormt met bedrijvenpark Peelerpark de nieuwe entree aan de noordkant van Assen. Dagelijks rijden tienduizenden mensen via het bedrijvenpark de stad in en uit. De gemeente stelt om die reden hoge kwaliteitseisen aan de architectuur van de bedrijfsgebouwen en de inrichting van de kavels.

Vanaf het bedrijfsterrein is er een directe aansluiting op de snelweg A28, wat het mogelijk maakt om binnen twintig minuten in de stad Groningen te zijn. Zwolle ligt op nog geen drie kwartier rijden. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
LiggingMesschenveld
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen25
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingMesschenveld
UitvalswegenGelegen aan A28

Bewoners