Gegevens

GebouwTwentepoort
StraatTwentepoort Oost 22
Postcode7609 RG
PlaatsAlmelo
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Twentepoort
Op bedrijven- en kantorenpark Twentepoort Oost staat een markant kantoorgebouw, ontworpen door IAA Architecten. Het pand, dat is gelegen aan de ringweg van Almelo en aan de snelweg A35/A1, staat op een prominente zichtlocatie. Daardoor en vanwege het bijzondere ontwerp, valt het kantoorgebouw goed op te midden van alle andere kantoorgebouwen.  

Het kantoorgebouw bestaat uit drie bouwlagen met een centrale entree aan de voorzijde. Het vooraanzicht van het gebouw ligt bovendien aan de ringwegzijde, waardoor Twentepoort dé ideale locatie is voor regionale bedrijven of organisaties voor wie uitstraling, bereikbaarheid en zichtbaarheid belangrijk is. Tussen de ringweg en het gebouw ligt nog ventweg die de toegankelijkheid van het pand verder vergroot. De wit met zwarte gevel is deels gestuukt en deels gemetseld. Het gebouw beschikt over 48 parkeerplaatsen.

Omgeving Twentepoort
Almelo is de stad waar onder ander het alom bekende beschuitenbedrijf Bolletje haar oorsprong vindt. Bedrijven- en kantorenpark Twentepoort is gelegen aan de zuidkant van Almelo. Naast dat het bedrijventerrein goed bereikbaar is, heeft het eveneens een luxueuze en hoogwaardige uitstraling. Voornamelijk kantoren, dienstverleners en groothandelsbedrijven zijn op het bedrijventerrein Twentepoort gevestigd. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen3
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen48
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

UitvalswegenGelegen aan A35/A1

Bewoners