Gegevens

GebouwDe Kiefte I en II
Straatde Kiefte 16 en 18
Postcode7151 HZ
PlaatsEibergen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

De Kiefte I en II, Eibergen
Vlakbij de grens met Duitsland en nabij de N18 - de hoofdverkeersader tussen Enschede en Doetinchem - liggen bedrijfsgebouwen De Kiefte I en II. De panden zijn gelegen op bedrijventerrein De Kiefte in Eibergen. Hoewel er verschil zit tussen de twee, zijn beide panden multifunctionele bedrijfsgebouwen.

De Kiefte I
De Kiefte I heeft een productiefaciliteit met magazijn en werkplaats ter grootte van 3.971 m². Zonweringproducent Verosol is de bewoner van dit multifunctionele deel van het pand. De productieruimte heeft een vrije hoogte van 7 meter en beschikt over vloeistofdichte vloeren met een zeer hoge belastingcapaciteit. Naast een productieruimte, heeft het bedrijfsgebouw ook een aantal interne kantoren, kleedruimtes en een opslag voor chemicaliën. Zo grenst er een aparte kantoorruimte aan de productieafdeling ter grootte van 282 m².

De productieruimte van De Kiefte I beschikt over drie overheaddeuren, waarvan twee in een loading dock. Ook is er een faciliteit voor zeer hoogwaardige hoge- en lagedrukovens. Bewoner Verosol gebruikt deze ovens voor het metalliseren van de door hen gebruikte materialen. Het kantoorgedeelte van De Kiefte I bevindt zich aan de voorzijde van het pand en is daarmee direct zichtbaar vanaf de N18. Aan de voorzijde van het perceel zijn er een 35-tal parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en personeel.  

De Kiefte II 
De Kiefte II is gelegen op het perceel van De Kiefte I en is met een oppervlakte van in totaal 291 m² de kleinste van de twee gebouwen. De 265 m² grote bedrijfsruimte fungeert op dit moment als een opslagplaats voor de stoffen die verzonden worden en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het productieproces. Het kantoorgedeelte van De Kiefte II beslaat een kleine 26 m². Aan de achterzijde van De Kiefte II is één overheaddeur gevestigd die toegang geeft tot het 5 meter hoge bedrijfsgedeelte.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
Liggingde Kiefte
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen75
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

Liggingde Kiefte
UitvalswegenGelegen aan N18

Bewoners