Gegevens

GebouwBerglaan
StraatBerglaan 12
Postcode9203 EG
PlaatsDrachten
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Berglaan, Drachten
Op een toplocatie, middenin het gezellige centrum van Drachten, staat dit markante kantoorgebouw aan de Berglaan 12. Met een busstation aan de overkant en de snelweg A7 op kleine afstand, is dit pand de ideale locatie voor een bedrijf dat zichtbaarheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft. 

Berglaan 12
Het kantoorgebouw is gesitueerd aan de Berglaan 12 en bestaat uit vier verdiepingen. Driekwart van de kantoorruimte wordt bewoond door onze gewaardeerde bewoner Accare kind- en jeugdpsychiatrie. 
Naast een gemeenschappelijke entree, lift en trapopgang, zijn er parkeerplaatsen en een fietsenstalling aanwezig aan de achterzijde van het kantorencomplex. De parkeerplaatsen zijn door middel van een parkeerhekje individueel afsluitbaar. De oppervlakte per verdieping is ca. 270m2. 

Omgeving Berglaan 12
Berglaan 12 is gelegen in het centrum van het Friese Drachten. Economisch gezien is deze plaats de tweede stad van Friesland op het gebied van oppervlakte, inwoners en economie. Naast een bruisend stadscentrum, is aan de snelweg de A7 een bedrijventerrein in ontwikkeling, die de toepasselijke naam Azeven heeft gekregen. Drachten is voor zowel Friesland als voor de rest van het noorden een centraal punt, omdat de snelweg A7 de stad verbindt met de A7 (Amsterdam, Groningen), de N31 (Leeuwarden, Harlingen) en de N381 (Emmen, Drachten). 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen4
LiggingCentrum van Drachten
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen23
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingCentrum van Drachten
UitvalswegenA7
Centrum615 meter
Station700 meter

Bewoners