Gegevens

GebouwRozenburglaan 5
StraatRozenburglaan 5
Postcode9727 DL
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Rozenburglaan 5
Het kantoorgebouw aan de Rozenburglaan 5, dat in 2001 is gebouwd, is een representatief pand waar op dit moment de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) is gevestigd. Gelegen op een goede zichtlocatie in Groningen, aan de snelweg A7 richting Heerenveen en met een oppervlakte van 6.000 m2 is Rozenburglaan 5 een geweldige locatie voor bedrijven en organisaties die zichtbaarheid, ruimte en locatie hoog in het vaandel hebben. Doordat de ruimten in het kantoorgebouw flexibel kunnen worden ingedeeld en gebruikt, is het pand bovendien voor zeel veel doeleinden geschikt. Zo kunnen kantoren ruimer of juist kleiner gemaakt worden, al naar gelang de wens van de bewoner. 

Het gebouw aan de Rozenburglaan beschikt over een eigen parkeerterrein en is zeer goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Omgeving Rozenburglaan
Rozenburglaan 5 is gelegen op een geweldige zichtlocatie op bedrijvenpark KranenburgKranenburg is een bedrijventerrein dat ten zuid-westen van het centrum van Groningen ligt, ingeklemd tussen het industriegebied Peizerweg, het toekomstige Kranenburg Zuid, De Buitenhof en de Stadsparkwijk. Doordat Kranenburg is gelegen aan de A7 richting Heerenveen, is de Rozenburglaan uitstekend bereikbaar. Bovendien is de locatie ook per openbaar vervoer met een rechtstreekse verbinding vanaf het Centraal Station zeer goed bereikbaar. 

 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen176
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum4,0 km
Station3,0 km

Bewoners