Gegevens

GebouwWasaweg
StraatWasaweg 1
Postcode9723 JD
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Wasaweg 1
Op een ruime kavel van circa 3.570 mis een kwalitatief hoogwaardig bedrijfsgebouw gerealiseerd. Het pand, met een oppervlakte van circa 1.440 m2, is opgebouwd uit twee bouwlagen. De grootte van de verschillende lagen variëert. Het pand is zo ingedeeld dat alle kantoren zich op de begane grond bevinden, evenals het magazijn / de werkplaats. Met een oppervlakte van 1.220 m2 biedt de begane grond volop mogelijkheden voor kantoorruimte en opslag.

Op de bovenste verdieping, die circa 220 m2 beslaat, heeft de ontwerper ervoor gekozen om vergaderzalen, een dakterras en nog een magazijn te situeren. De hoogst toelaatbare belasting van de vloer van het gebouw bedraagt 400 kg/m2 (magazijn) en 250 kg/m2 (kantoor). Op dit moment is Ajax Chubb Varel in het pand gevestigd. 

Het bedrijfsgebouw is gesitueerd op het toonaangevend bedrijventerrein Eemspoort, nabij de op- en afrit van de zuidelijke ringweg van Groningen en beschikt over een ruim parkeerterrein.

Omgeving Wasaweg
Het bedrijfsgebouw aan de Wasaweg 1 is gelegen op een van de grootste bedrijventerreinen van Groningen: de Eemspoort. Dit bedrijventerrein in Groningen zuidoost heeft een oppervlakte van zo’n 112 hectare en is een belangrijk gebied voor Groningen. Het bedrijventerrein ligt aan de snelweg A7 en de rondweg van Groningen en is daardoor uitstekend te bereiken. 

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
LiggingEemspoort in de Oosterpoortwijk
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen45
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingEemspoort in de Oosterpoortwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum5,5 km
Station6,0 km

Bewoners