Gegevens

GebouwBornholmstraat
StraatBornholmstraat 52
Postcode9727 DL
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Website

Omschrijving

Bornholmstraat 52, Groningen
Vlakbij de snelweg A7 en gelegen aan de Oostelijke ringweg van Groningen, is de Bornholmstraat 52 een goed bereikbaar bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Driebond. Op een kavel van circa 5.000 m2 heeft het gebouw een dusdanig indeling, dat men kan spreken van een multifunctioneel bedrijfsgebouw. De kantoorruimte omvat circa 300 m2 en de bijbehorende bedrijfshal circa 1.625 m2.
Het gehele terrein rondom dit kantoorgebouw is geasfalteerd en voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als het wagenpark van bewoner Personenvervoer Groningen. 

Omgeving Bornholmstraat
Het pand aan de Bornholmstraat is zeer functioneel, vanwege de ligging op bedrijventerrein Driebond in de Oosterpoortwijk. Dit bedrijventerrein is gelegen tussen de stad en Middelbert en is nog altijd volop in ontwikkeling. Het gebied, dat genoemd is naar het voormalige waterschap de Driebond, is zeer goed bereikbaar vanwege de gunstige ligging tussen de Beneluxweg (bestaande uit de A7 en de N46), het Winschoterdiep en het Eemskanaal. Een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goed bereikbare en ruime bedrijfsruimte

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
LiggingWinschoterdiep in de Oosterpoortwijk
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen100
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingWinschoterdiep in de Oosterpoortwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum5,0 km
Station3,0 km

Bewoners