Gegevens

GebouwRozenburglaan 13
StraatRozenburglaan 13
Postcode9727 DL
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Rozenburglaan 13
Rozenburglaan 13 is een kwalitatief hoogwaardig en multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het pand is een zeer prettige werkomgeving mede door de prachtige lichtinval, de uitstraling en de inrichting van het pand. Het bedrijfsgebouw bestaat uit een strak vormgegeven laboratoriumgedeelte, een ovaal, uit glas opgetrokken kantoordeel en is voorzien van topkoeling, airconditioning en moderne laboratoriaruimte. Rozenburglaan 13 is gelegen op bedrijventerrein Kranenburg in de stad Groningen en grenst aan de A7. Naast dat het pand uitstekend bereikbaar is de locatie eveneens een perfecte zichtlocatie. Per openbaar vervoer is het bedrijvenpark met een rechtstreekse verbinding vanaf het Centraal Station goed bereikbaar.

De bewoners die in dit pand gehuisvest zijn - Bioclear, IQ Corporations en Lanthio Pharma - zijn actief in de kennisintensieve dienstverlening.

Omgeving Rozenburglaan

Rozenburglaan 13 is gelegen op een geweldige zichtlocatie op bedrijvenpark Kranenburg. Kranenburg is een bedrijventerrein dat ten zuid-westen van het centrum van Groningen ligt, ingeklemd tussen het industriegebied Peizerweg, het toekomstige Kranenburg Zuid, De Buitenhof en de Stadsparkwijk. Doordat Kranenburg is gelegen aan de A7 richting Heerenveen, is de Rozenburglaan 13 uitstekend bereikbaar.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen3
LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
Aantal huurders2
Aantal parkeerplaatsen41
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum4,0 km
Station3,0 km

Bewoners