Gegevens

GebouwOsloweg
StraatOsloweg 127
Postcode9723 BK
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Website

Omschrijving

Osloweg 127
Autoservice Pruijs is gevestigd in dit ruime pand op de Autoboulevard Driebond in Groningen. Het pand aan de Osloweg is gelegen op een geweldige locatie en daardoor zeer goed zichtbaar vanaf de oostelijke ringweg van Groningen. De ruime kavel van circa 2.383 m2 biedt voldoende parkeergelegenheid.

Na de aankoop is het pand verbouwd en uitgebreid, waardoor het bebouwde oppervlakte nu circa 630 m² bedraagt. Tezamen met de verdiepingsvloer bedraagt het verhuurbare oppervlak circa 725 m². Daarvan is 575 m² geschikt voor showroom / werkplaats / opslag en circa 150 m² is ingericht als kantoorruimte.

Omgeving  Driebond, Groningen
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Driebond in de Oosterpoortwijk. Een bedrijventerrein dat nog altijd volop in ontwikkeling is, maar waar in het midden van de jaren ’90 een bundeling van autodealers ontstond. Gelegen tussen de stad en Middelbert is het gebied, dat genoemd is naar het voormalige waterschap de Driebond, zeer goed bereikbaar met een gunstige ligging tussen de Beneluxweg (bestaande uit de A7 en de N46), het Winschoterdiep en het Eemskanaal. Een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een goed bereikbare bedrijfsruimte.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
LiggingDriebond in de Oosterpoortwijk
Aantal huurders1
Aantal parkeerplaatsen50
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingDriebond in de Oosterpoortwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum5,5 km
Station6,0 km

Bewoners