Gegevens

GebouwDe Mudden
StraatDe Mudden 16
Postcode9747 AW
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

De Mudden 16, Zernike Science Park
Dichtbij het Zernikecomplex van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool staat kant het kwalitatief hoogwaardig kantoorgebouw De Mudden 16. Het pand met 2.000 m2 vloeroppervlak is gelegen op het Zernike Science Park I te Groningen. Het kantoorgebouw is in te delen en op te splitsen naar grotere of kleinere kantoren en laboratoriumruimten. De bewoners Syncom en Brains Online hebben De Mudden 16 voornamelijk in gebruik als laboratoriumruimte.

Het pand - dat is opgetrokken in een betonconstructie en is afgewerkt met metselwerk en beplating - bestaat (grotendeels) uit vier bouwlagen, waarbij de grootte van de verschillende lagen varieert. Zo is de vierde bouwlaag uitsluitend gerealiseerd aan de oostzijde van de bebouwing, waar eveneens een overdekt dakterras aanwezig is gerealiseerd. De gevelopeningen zijn voorzien aluminium kozijnen  met daarin isolerende beglazing en het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking.

De Mudden 16 betreft een kwalitatief hoogwaardig kantorencomplex, dat onder andere is voorzien van:

  • Topkoeling
  • Hoogwaardige bekabeling
  • Glasvezelverbinding en –aansluiting
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Hoge plafonds
  • Extra zware vloeren
  • En nog vele andere moderne  voorzieningen.

Omgeving De Mudden 16
Het kantoorgebouw De Mudden 16 is gelegen naast de Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen, is goed bereikbaar vanaf de ringweg van Groningen en beschikt bovendien over een eigen parkeerterrein. Ook is het bedrijventerrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege een rechtstreekse verbinding vanaf het Centraal Station.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen4
LiggingUniversiteitscomplex in de Oranjewijk
Aantal huurders2
Aantal parkeerplaatsen58
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingUniversiteitscomplex in de Oranjewijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum4,0 km
Station5,0 km

Bewoners