Gegevens

GebouwShaken Office
StraatRozenburglaan 15
Postcode9727 DL
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Shaken office
Shaken office is een kantoor- en laboratoriumgebouw gelegen aan Rozenburglaan 15 in Groningen. Het pand is ontworpen door Architect Yushi Uehara uit Amsterdam en is zeer flexibel in te delen en te gebruiken. Shaken Office bestaat uit twee gebouwen die met elkaar zijn verbonden door middel van een gemeenschappelijk entreepaviljoen. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en is gelegen op een geweldige zichtlocatie aan de A7, op bedrijvenpark Kranenburg

Naast de bewoners Calway, Corparis, Gjald, Hefpunt, Polyganics zijn op dit bedrijvenpark ook bedrijven als DSM Biologics, IQ-Corporation, Bioclear, RDW en Atos Origin gevestigd.

Omgeving Rozenlaan 15
Rozenburglaan 15 is gelegen op een geweldige zichtlocatie op bedrijvenpark Kranenburg. Kranenburg is een bedrijventerrein dat ten zuid-westen van het centrum van Groningen ligt, ingeklemd tussen het industriegebied Peizerweg, het toekomstige Kranenburg Zuid, De Buitenhof en de Stadsparkwijk. Doordat Kranenburg is gelegen aan de A7 richting Heerenveen, is de Rozenburglaan 15 uitstekend bereikbaar.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen3
LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
Aantal huurders5
Aantal parkeerplaatsen111
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingKranenburg in de Stadsparkwijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum4,0 km
Station3,0 km

Bewoners