Gegevens

GebouwKadijk 1, 3 en 5
StraatKadijk 1, 3 en 5
Postcode9747 AT
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Website

Omschrijving

Kadijk 1, 3 & 5
Opgebouwd in drie bouwlagen is Kadijk een luxe afgewerkt kantoorpand van circa 2.875 m2. Het pand, dat gelegen is op het Zernike Science Park I in Groningen, is flexibel in te delen in grotere ruimtes en/of in een laboratoriumruimte. 

Kadijk betreft een kwalitatief hoogwaardig kantorencomplex, dat onder andere is voorzien van:

  • Topkoeling
  • Hoogwaardige bekabeling
  • Glasvezelverbinding en –aansluiting
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Hoge plafonds
  • Extra zware vloeren
  • En nog vele andere moderne  voorzieningen.

Het gebouw is opgetrokken in een betonconstructie, afgewerkt met metselwerk. De gevelopeningen zijn voorzien van zowel houten als aluminium kozijnen, gevuld met isolerende beglazing. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. De bouwlagen van het pand variëren in grootte. Zo is de derde bouwlaag gerealiseerd aan de noordzijde van het pand, waar eveneens een overdekt dakterras aanwezig is. Kadijk heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.875 m2 en is opgesplitst in drie aparte kantoren: Kadijk 1, 3 en 5.

Omgeving Kadijk
Kadijk is gelegen naast het Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen, is goed bereikbaar vanaf de ringweg van Groningen en beschikt bovendien over een eigen parkeerterrein. Ook is het bedrijventerrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege een rechtstreekse verbinding vanaf het Centraal Station. Het kantorencomplex is deels ingericht als incubator door CUBE 050. Verder heeft Transcom er een callcenter en zijn RUG Houdstermaatschappij, Science Plus en Friedeberg consultancy op deze locatie gevestigd.

Foto's

Kenmerken

Aantal bouwlagen3
LiggingUniversiteitscomplex in de Oranjewijk
Aantal huurders4
Aantal parkeerplaatsen60
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingUniversiteitscomplex in de Oranjewijk
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum4,0 km
Station5,0 km