Unit te huur

Gegevens

GebouwBoschhuis 1
StraatHereweg 95
Postcode9721 AA
PlaatsGroningen
Hoofdbestemmingkantoor
Websitewww.boschhuis1.nl

Omschrijving

Het Boschhuis
Aan de rand van het Sterrebos op een prachtige locatie aan de historierijke Hereweg van Groningen, zijn Boschhuis I & II gesitueerd. De door AAS architecten ontworpen panden zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, met behoud van een eigen identiteit. Dat wordt benadrukt door de verschillen in hoogte en materiaalgebruik.

Het Boschhuis is goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen ringweg van Groningen. Hoewel de kantoortorens in het midden van de stad liggen én goed bereikbaar zijn, is de omgeving van dit markante kantorencomplex bijzonder groen. Zowel Boschhuis I als Boschhuis II hebben een gezamenlijke entree, trappenhuis en lift.

Boschhuis I
Boschhuis I is onlangs volledig gerevitaliseerd en verbouwd. Daarbij hebben zowel de begane grond alsook de eerste, tweede, vierde en vijfde etage een eigentijdse uitstraling  gekregen. Bewoners van Boschhuis I zijn onder andere Overduin & Casander, Accon AVM, Athenos, InGoedeBanen, Meeus, DTZ Zadelhoff, CoBrowser, Van Lanschot en Troostwijk Taxaties.

Boschhuis II
Boschhuis II is gelegen aan de ringwegzijde van het Boschhuis complex en is eveneens het pand met de hoogste toren. Het kantorencomplex is te zien vanaf de ringweg, die op steenworp afstand van het kantorencomplex ligt. De fraaie entree op de begane grond geeft toegang tot de bijzondere kantoorverdiepingen erboven met op de zevende verdieping een zestal vergaderzalen. Op de achtste verdieping bevindt zich de boardroom en een compleet uitgeruste kantine. De bewoner van Boschhuis II is Trip Advocaten & Notarissen.

Omgeving Boschhuis
Het Boschhuis is gelegen aan de rand van het Sterrebos en de wijk Helpman. Oorspronkelijk was Helpman een dorp aan de rand van Groningen, maar vanaf 1915 werd het dorp bij de stad Groningen getrokken. Boschhuis I en II zijn gelegen aan de Hereweg, een straat met vele monumenten en statige herenhuizen. De kantoorpanden zijn goed bereikbaar vanaf zowel de A28 alsook vanaf de A7. De toegang tot de ringweg van Groningen ligt op steenworp afstand van het kantorencomplex. 

Foto's

Unit te huur

In dit object is de volgende unit (binnenkort) beschikbaar voor verhuur:

Kenmerken

Aantal bouwlagen5
LiggingHerewegbuurt
Aantal huurders11
Aantal parkeerplaatsen60
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingHerewegbuurt
UitvalswegenGelegen aan de ring van Groningen
Centrum1,5 km
Station1,0 km