Unit te huur

Gegevens

GebouwMuseumplein
StraatMuseumplein 4-10
Postcode9203 DD
PlaatsDrachten
Hoofdbestemmingwinkel
Website

Omschrijving

Museumplein 4-10
Op zoek naar een mooie zichtlocatie op een centrale plek in Drachten? Dan is het bedrijvencomplex aan het Museumplein dé ideale plek. Het pand, gebouwd in de jaren 1998 – 1999, heeft een eigentijdse uitstraling en vormgeving en diverse architectonische elementen.

Het gebouw is aan het begin van de winkelstraat is gesitueerd. De begane grond van 981 m² bestaat uit diverse winkel- en kantoorruimtes, waar bekende namen als de ANWB, Marnic en stichting Talant zijn gevestigd.

Omgeving Museumplein, Drachten
Het Museumplein bevindt zich aan het begin van de winkelpromenade van Drachten. Vlakbij dit plein vind je uitgebreide parkeervoorzieningen, diverse bancaire instanties, kantorencomplex Centrada en cultureel centrum de Lawei. Ook het gemeentehuis en het centrale busstation bevinden zich in de nabije omgeving. Op het Museumplein zelf bevindt zich het gemeentelijke museum Smallingerland en de bibliotheek.

Drachten is de tweede stad van Friesland op het gebied van oppervlakte, inwoners en economie. Naast een bruisend stadscentrum, is aan de snelweg de A7 een bedrijventerrein in ontwikkeling, die de toepasselijke naam Azeven heeft gekregen. Drachten is voor zowel Friesland als voor de rest van het noorden een centraal punt, omdat de snelweg A7 de stad verbindt met de A7 (Amsterdam, Groningen), de N31 (Leeuwarden - Harlingen) en de N381 (Emmen - Drachten).

Foto's

Unit te huur

In dit object is de volgende unit (binnenkort) beschikbaar voor verhuur:

Kenmerken

Aantal bouwlagen1
Liggingcentrum
Aantal huurders4
Aantal parkeerplaatsen0
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

Liggingcentrum
Centrum338 meter
Station500 meter

Bewoners