Te koop
Unit te huur

Gegevens

GebouwZendmastweg
StraatZendmastweg 11
Postcode9405 CD
PlaatsAssen
Hoofdbestemmingkantoor
Websitewww.zendmastweg.nl

Omschrijving

Zendmastweg 11
De voorkant van het pand aan de Zendmastweg 11 is gericht op de ringweg van Assen. Hier bevinden zich eveneens de kantoren. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime productie- c.q. opslagruimte van in totaal 1.405 m2. Het huren van meerdere opslagruimten behoor tot de mogelijkheden.

  • Centrale ligging in het noorden
  • Goede bereikbaarheid vanaf A28
  • Twaalf parkeerplaatsen
  • Laad- en losruimte
  • Mogelijkheid tot uitbreiding

Het pand is gebouwd met moderne materialen. Zo bestaat de productieruimte aan de achterzijde uit metselwerk met daarop profielpanelen. De voorzijde is een glasvliesgevel met aluminium raamkozijnen. De verdieping is met trespa en aluminium lamellen uitgevoerd.

Omgeving Zendmastweg Assen
Het multi tenant gebouw aan de Zendmastweg in Assen is gelegen op het bedrijven-/kantorenpark aan de Europaring te Assen: vanwege de directe ligging aan de A28 een zeer goed te bereiken locatie.
Samen met de stad Groningen vormt de gemeente Assen het enige stedelijke netwerk van Noord-Nederland. Assen behoort tot een van de concentratiepunten van economische ontwikkeling en bevolkingsgroei in het noorden. Assen is een interessante vestigingslocatie voor bedrijven en organisaties, vanwege de centrale ligging in het noorden van het land en de aanwezigheid van goede spoor- en wegverbindingen. 

Foto's

Unit te huur

In dit object is de volgende unit (binnenkort) beschikbaar voor verhuur:

Kenmerken

Aantal bouwlagen2
LiggingEuroparing te Assen
Aantal huurders5
Aantal parkeerplaatsen12
Faciliteiten

Ligging & bereikbaarheid

LiggingEuroparing te Assen
UitvalswegenGelegen aan de snelweg A28
Centrum2,0 km
Station2,9 km

Bewoners