Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://waarborgvastgoed.nl
durven doen
In Ontwikkeling
De toekomst is verweven met de keuzes die we nú maken. Onze ontwikkelaars denken altijd door: kan een gebouw een woon- & werkfunctie bekleden? En hoe kunnen we met het oog op ons milieu zo slim mogelijk (ver)bouwen?
De toekomst is verweven met de keuzes die we nú maken. Je leest hier alles over onze projecten.
  • Onlangs volledig gerenoveerd
  • Uitzicht over de Piccardthofplas
  • Creatieve mix van bewoners
Quintushuis

Werken met uitzicht over het water? In een pand waar je bij binnenkomst direct een levendige, prikkelende sfeer ervaart? Dat kan sinds 2018 in onze nieuwste aanwinst, het Quintushuis. Na een zorgvuldige verbouwing en revitalisatie behoort het pand tot de top van de healthy workspaces in het Noorden.

Een open, zuurstofrijk interieur

Met het groen van de Piccardthofplas voor de deur en een zee aan licht die door de vele raampartijen naar binnen stroomt, is het Quintushuis een ware oase voor harde werkers. De inrichting die Waarborg na aankoop in recordtempo renoveerde, is opvallend en prikkelend. Waarborg koos o.a. voor een krachtige combinatie van fris gewitte muren met knallende kleuraccenten en de algemene stijl is stoer, fris en industrieel. De algehele sfeer is hierdoor tegelijkertijd relaxt én dynamisch. Een healthy workspace. Als hier geen goede ideeën ontstaan!

Klaar voor de toekomst

Bij Waarborg hebben we naast oog voor esthetiek, ook altijd aandacht voor bewust en duurzaam ondernemen. Hoe houden we onze panden niet alleen nu, maar ook in de toekomst aantrekkelijk? Die focus zie je ook terug bij dit pand aan de Schweitzerlaan: op het parkeerterrein is voldoende plek gerealiseerd voor elektrische auto’s en alle ramen van het pand zijn voorzien van gebruiksvriendelijke, klimaatregulerende zonneschermen. Zo ervaren onze bewoners het comfort dat zij verdienen, en dragen wij tegelijkertijd zorg voor de wereld om ons heen!

Houd onze NIEUWS-pagina in de gaten: binnenkort lanceren we een website speciaal voor het Quintushuis.