Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
54 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
< terug naar overzicht
de-kiefte-18-eibergen-2-header-2048x1152
  • De Kiefte 18
  • Eibergen
  • Eibergen
  • 5.984 m2
  • 5.984 m2
  • Huur
  • Bevat foto’s
Brochure downloaden

Vlakbij de grens met Duitsland en nabij de N18 – de hoofdverkeersader tussen Enschede en Doetinchem – liggen bedrijfsgebouwen De Kiefte I, II en III. De panden zijn gelegen op bedrijventerrein De Kiefte in Eibergen. Hoewel er verschil zit tussen de drie, zijn alle panden multifunctionele bedrijfsgebouwen.

De Kiefte I

De Kiefte I heeft een productiefaciliteit met magazijn en werkplaats ter grootte van 3.971 m². Zonweringproducent Verosol is de bewoner van dit multifunctionele deel van het pand. De productieruimte heeft een vrije hoogte van 7 meter en beschikt over vloeistofdichte vloeren met een zeer hoge belastingcapaciteit. Naast een productieruimte, heeft het bedrijfsgebouw ook een aantal interne kantoren, kleedruimtes en een opslag voor chemicaliën. Zo grenst er een aparte kantoorruimte (De Kiefte 16) aan de productieafdeling ter grootte van 282 m².

De productieruimte van De Kiefte I beschikt over drie overheaddeuren, waarvan twee in een loading dock. Ook is er een faciliteit voor zeer hoogwaardige hoge- en lagedrukovens. Bewoner Verosol gebruikt deze ovens voor het metalliseren van de door hen gebruikte materialen. Het kantoorgedeelte van De Kiefte I bevindt zich aan de voorzijde van het pand en is daarmee direct zichtbaar vanaf de N18. Aan de voorzijde van het perceel zijn er een 35-tal parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en personeel.

Snelle feiten
Adres De Kiefte 18
7151 HZ Eibergen
Omgeving Bedrijventerrein
Oppervlakte 5.984 m2
Afstand centrum 3 km
Afstand bushalte 500 m
Energielabel A
Meer weten?

Neem contact op met Ferenc Woolderink, de verantwoordelijke vastgoedmanager van De Kiefte I. Je kunt Ferenc bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.