Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
54 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
< terug naar overzicht
de-kiefte-17-eibergen-16-header-2048x1152
  • De Kiefte 17
  • Eibergen
  • Eibergen
  • 6.381 m2
  • 6.381 m2
  • Huur
  • Bevat foto’s
Brochure downloaden

Vlakbij de grens met Duitsland en nabij de N18 – de hoofdverkeersader tussen Enschede en Doetinchem – liggen bedrijfsgebouwen De Kiefte I, II en III. De panden zijn gelegen op bedrijventerrein De Kiefte in Eibergen. Hoewel er verschil zit tussen de drie, zijn alle panden multifunctionele bedrijfsgebouwen.

De Kiefte III

Dit multifunctionele bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein de Kiefte in Eibergen. Het gebouw heeft een bedrijfsgedeelte en een productieruimte. Het pand is in 1981 gebouwd en in 1997 én in 2007 gerevitaliseerd. De schil van de bedrijfsruimte bestaat uit opstaande sandwichpanelen en de schuine delen uit stalen dakplaten, die bovendien aan de binnenzijde zijn geïsoleerd. De productieruimte- en magazijnruimten bedragen in totaal 5.335 m².

Het kantoorgedeelte heeft een oppervlakte van 1.046 m² en bevindt zich aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw. Het kantoorgedeelte bestaat uit twee bouwlagen en is luxe ingericht. Aan de voorzijde van het perceel zijn veertig parkeerplaatsen gecreëerd. Het pand heeft een moderne uitstraling, mede door de gevel die een mix is van materialen in grijs en zilvertinten.

Snelle feiten
Adres De Kiefte 17
7151 HZ Eibergen
Omgeving Bedrijventerrein
Oppervlakte 6.381 m2
Afstand centrum 3 km
Afstand bushalte 500 m
Energielabel C
Meer weten?

Neem contact op met Ferenc Woolderink, de verantwoordelijke vastgoedmanager van De Kiefte III. Je kunt Ferenc bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.